Splošni pogoji

Spletna trgovina www.intrade.si je v lasti podjetja INTRADE d.o.o., Zagrebška cesta 20, 2000 Maribor. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Mariboru, št. vpisa 1/01211/00. Osnovni kapital družbe je 16.274 €. Davčna številka podjetja: SI90301609.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Ur.list RS št. 86/2004) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine preberete pogoje poslovanja. Z vsako uporabo naše spletne strani oz. trgovine izrazite svoje strinjanje s pogoji poslovanja. V kolikor se s pogoji ne strinjate vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate. Nakup v spletni trgovini ali drugo posredovanje osebnih podatkov na straneh spletne trgovine je dovoljeno fizičnim in pravnim osebam starejšim od 18. let. Osebe mlajše od 18. let morajo za vsako posredovanje informacij pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika. Zaradi tehničnih ali drugih razlogov sta poslovanje preko naše spletne trgovine ali dostop do trgovine včasih omejena ali celo neizvedljiva. Intrade d.o.o. si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma prekine dostop do strani spletne trgovine oz. drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

Transakcijski račun: SI56 04515-0000179667, odprt pri Novi KBM, Maribor

Delovni čas:
od ponedeljka do četrtka: od 8.30 do 17.00
v petek: od 8.30 do 15.00
sobote, nedelje in prazniki: zaprto

NAROČANJE
Naročanje preko spletne trgovine poteka 24 ur na dan in vse dni v letu. Uporaba spletne trgovine je brezplačna. Kupec lahko izbere in naroči izdelke ter jih uvrsti v nakupovalno košarico. S končno potrditvijo kupec naročilo odda, ki se obdela glede na možnost dobave artikla. Ob naročilu vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo predračun.
Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo preklice v času od oddaje naročila v spletni trgovini vse do potrditve naročila s strani kupca oz. plačilom vsaj 20% avansa od vrednosti nakupa. Od potrditve naročila s plačilom 20% avansa kupec ne more več odstopiti od naročila. S potrdilom oddaje naročila v spletni trgovini potrdite tudi strinjanje z vsemi prodajnimi in plačilnimi pogoji, ki veljajo za spletno trgovino in, da ste bili na te pogoje posebej opozorjeni. V primeru, da kupec po pozivu prodajalca, da je blago pripravljeno za prevzem, blaga ne vplača in prodajalec v roku treh dni ne prejme celotne kupnine, se smatra posel za nerealiziran. Prodajalec in kupec se strinjata, da v tem primeru zapade vplačano predplačilo kot odškodnina za nerealiziran posel. Intrade d.o.o. bo z aktivnostmi za izvedbo sprejetih naročil pričel v najkrajšem možnem času. Pridružujemo si pravico, da zavrnemo naročilo za katerega ugotovimo, da ga pod navedenimi pogoji ne moremo izvesti. Naročilo in pogodba med Intrade d.o.o. in kupcem se sklepa v slovenskem jeziku.

PLAČILNI POGOJI
Cene izdelkov so v evrih in vsebujejo DDV. Cene v B2B ne vsebujejo DDV in so namenjene nadaljnji prodaji. Pri nakupu veljajo cene ob potrditvi naročila z naše strani. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

PLAČILA
Plačilo se vrši avansno po predračunu, ki ga dobite v elektronski obliki na vaš elektronski naslov ali po želji preko klasične pošte. V primeru, da blago ni na zalogi, kupec plača minimalno 20% kupnine za potrditev naročila in, da se izdelek naroči izrecno za kupca. Pred izdobavo je kupec dolžan poravnati še preostanek kupnine. V primeru, da kupec po pozivu prodajalca, da je blago pripravljeno za prevzem, blaga ne vplača in prodajalec v roku treh dni ne prejme celotne kupnine, se smatra posel za nerealiziran. Prodajalec in kupec se strinjata, da v tem primeru zapade vplačano predplačilo kot odškodnina za nerealiziran posel.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA
Kupec ima pravico odstopa od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga. Odstop od pogodbe lahko kupec sporoči na elektronsko pošto info@intrade.si ali pisno na naslov Intrade d.o.o., Zagrebška cesta 20, 2000 Maribor. Kupljeno blago se mora vrniti nepoškodovano v originalni embalaži, z vso pripadajočo dokumentacijo in vsemi pripadajočimi dodatki na naslov Intrade d.o.o., Zagrebška c. 20, 2000 Maribor na stroške kupca.

GARANCIJA
Artiklom so priloženi garancijski listi. Garancija se z računom in garancijskim listom uveljavlja pri pooblaščenih serviserjih, ki so objavljeni na garancijskih listih ali naši spletni strani.

DOSTAVA
Blago je dobavljivo predvidoma v 3 delovnih dneh oz. po dogovoru. Kupec je o dobavljivosti blaga obveščen po telefonu ali po elektronski pošti. Pošta Slovenije poskrbi da bo pošiljka pravočasno dostavljena na vaš naslov, ki ga kupec navede pri naročilu. Poštnina je všteta v ceno razen pri artiklih težjih od 50 kg.

POŠKODOVANE POŠILJKE
V kolikor sumite, da je bila pošiljka med dostavo poškodovana, prejeto blago takoj preglejte ob prisotnosti poštnega delavca. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, katerega je poštni delavec dolžan podpisati. Kasnejših reklamacij in reklamacij brez zapisnika, da se je pošiljka poškodovala med transportom, ne upoštevamo.

VAROVANJE PODATKOV
Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne trgovine, podjetje uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).

OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotavljati skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani www.intrade.si, kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, zaloga in cena spremenijo hitreje, kot lahko mi popravimo podatke na spletni strani. V tem primeru bomo kupca obvestili o nastalih spremembah. Vsa besedila so informativnega značaja, zato ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in celovitost spletnih strani. Slike artiklov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletni strani.
Pridržujemo si pravico do napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobav, sprememb postopkov in programa. Fotografije so simbolične.

IZJAVA O UPORABI
Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in, da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Za vse dodatne informacije se obrnite na e-poštni naslov info@intrade.si ali telefonsko številko 02 / 460 55 55 .

Maribor, 12.2.2014 Intrade d.o.o.